Drylownica do wiśni i czereśni z przyssawką | 802001

Symbol: 016338
Dostępność: Mało
62.01
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: +48 451690356 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier DPD 12.99
  • Poczta Polska 15
  • Kurier GLS 16.95
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Wydajne drylowanie wiśni i czereśni - przygotowywanie przetworów staje się jeszcze prostsze.
  • 2 pojemniki - na całe owoce i pestki, pozwalają na drylowanie bez brudzenia całej kuchni.
  • Wysoka jakość - wykonana z wytrzymałego tworzywa posiadającego atesty zezwalające na kontakt z żywnością.
  • 2 pary wymiennych gumek - wydłużają żywotność urządzenia, byś cieszył się nim jeszcze dłużej.
  • Wygodne mocowanie do stołu - zapobiega przesuwaniu się urządzenia w czasie drylowania.

Użytkowanie:

Przed przystąpieniem do drylowania należy wyjąć trzpień z gałką do drylowania, odkręcając nakrętkę mocującą i nałożyć załączoną sprężynę na jego dolną część. Włożyć trzpień w rurkę prowadzącą i kręcąc lekko naprowadzić nóż w część krzyżakową. Następnie zakręcić nakrętkę mocującą do oporu. Włożyć gumkę w prowadzenie prostokątne tak, aby przecięcie krzyżowe znalazło się w osi prowadnicy. Nałożyć część górną na pojemnik do pestek i całość przymocować do lekko mokrego blatu stołu, przekręcając w tym celu uchwyt od przyssawki. Podłożyć pod rynienkę spustową naczynie do wypestkowanych wiśni lub czereśni. Nałożyć wiśnie do pojemnika znajdującego się w górnej części - nacisnąć gałkę prowadnika do oporu w celu wyciśnięcia pestki, puścić trzpień, który przy pomocy sprężyny zostanie cofnięty w pierwotne położenie, a miąższ zostanie usunięty z noża i spadnie rynienką do naczynia.

 

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: